#IKWASHIER
#IKWASHIER
#IKWASHIER
Mede mogelijk gemaakt door Veronica

Maak kans op gave reischeques en win een reis naar Koningsstad Marrakech!

Koninginnedag, wij hebben er zo veel goede herinneringen aan. Om nog één keer in Koninginnedagsferen te komen doe je mee met de fotowedstrijd #IKWASHIER MET KONINGINNEDAG. Je maakt kans op gave reischeques en op de hoofdsprijs: een reis naar Koningsstad Marrakech! Stuur jouw leukste Koninginnedagfoto in en wie weet wordt jij gebeld door Radio Veronica met als prijs een reischeque twv € 250 en een kwalificatie voor de reis naar Marrakech.

Bovendien spaar je heel eenvoudig kroontjes! Verzamel ze door middel van stemmen op jouw ingezonden foto. Zorg dat je zoveel mogelijk kroontjes krijgt, want de foto met de meeste kroontjes wint het CheapTickets.nl vliegtegoed twv € 500. Dubbel kans op mooie reistegoeden dus!
Meedoen is eenvoudig. Volg onderstaande stappen.

STAP 1 Ga de app binnen
Ga naar apps.facebook.com/ikwashier, log in met je Facebook-account en LIKE CheapTickets.nl!

STAP 2 Bekijk foto's of speel mee
Kijk rond: Je kunt te allen tijde rondkijken bij de ingezonden foto's. Je kunt stemmen (=kroontjes) uitbrengen op deze ingezonden foto's (maximaal 5 kroontjes per Facebook account). Je kunt niet meerdere stemmen uitbrengen op één foto.

Doe mee: Klik op Doe Mee. Log in met je Facebookaccount. Vervolgens wordt gevraagd om de Fanpage van CheapTickets.nl leuk te vinden indien dit nog niet het geval is. Tevens wordt gevraagd om akkoord te gaan met de gestelde voorwaarden van de #IKWASHIER MET KONINGINNEDAG applicatie.

STAP 3 Upload foto
Upload een foto (één per deelnemer) door te bladeren door jouw Facebook albums, computer, mobiel of tablet. De foto moet voldoen aan de gestelde voorwaarden genoemd onder paragraaf 2.6 t/m 2.7 van de actievoorwaarden. Het belangrijkste is dat de foto geen tekst bevat, in jouw eigendom is, en niet aanstootgevend of ongepast is. De foto mag ook niet groter zijn dan 10 MB. Geaccepteerde bestandstype zijn jpg, bmp en png.

STAP 4 Maak een #IKWASHIER MET KONINGINNEDAG layer en motiveer jouw deelname
Foto gekozen? Dan verschijnt er een blok met invoervelden. Vul in waar je Koninginnedag vierde op de foto en wanneer dit was. Aan de hand daarvan wordt een #IKWASHIER layer aangemaakt die over jouw foto heenkomt.
Geef tevens in 255 karakters aan waar je dit jaar de eerste Koningsdag gaat vieren. Deze tekst zal onder je foto worden geplaatst.

Door op 'preview' te klikken verschijnt het voorbeeld van jouw inzending. Niet tevreden over deze inzending, dan kan je kiezen voor een andere foto en doorloop je het proces nogmaals.

Ben je tevreden over jouw inzending stuur deze dan vervolgens in.

STAP 5 Deel jouw foto en verzamel kroontjes
Deel direct jouw foto op Facebook op je tijdlijn zodat je kroontjes kunt verzamelen. Je kunt ook verder gaan zonder te delen en op een later moment dit alsnog via Facebook of Twitter doen door naar jouw ingezonden foto te gaan. De foto met de meeste kroontjes wint het CheapTickets.nl vliegtegoed twv € 500,-.

DOE MEE Bekijk alle inzendingen Deel deze actie